Van den Bossche Freddy: voor veilig en comfortabel luchthavenvervoer

Op vakantie gaan zou een stressloze periode moeten zijn, maar er moet altijd aan zoveel gedacht worden. Heeft u geen zin om lang te rijden naar een luchthaven en dan veel geld te betalen voor een parkeerplaats? Contacteer Van den Bossche Freddy: voor al uw luchthavenvervoer.

Groepjes van maximum 8 mensen kunnen rekenen op onze goede service. Wij brengen u naar uw luchthaven van keuze: Zaventem, Deurne, Charleroi, Oostende, Schiphol en meer. Het is mogelijk om iedereen op een gezamenlijke plaats te komen halen, of op verschillende adressen. Ook bedrijven kunnen beroep op ons doen: onze chauffeurs spreken meerdere talen en voeren uw werknemers in personenwagens naar de juiste bestemming.

Van den Bossche Freddy is altijd bereikbaar, 24/24. Heeft uw vervoer het laten afweten en heeft u dringend nood aan luchthavenvervoer? Op ons kunt u rekenen, wij komen u na reservatie snel oppikken.
luchthavenvervoer.jpg

Over Ons

Freddy Van den Bossche in Zwalm is een begrip in de regio Zwalm, Zottegem, Brakel, Oudenaarde. We zijn een firma van vader op zoon en daardoor al jaren in de running.

Doorheen de jaren specialist geworden in luchthavenvervoer en zittend ziekenvervoer. Door het aantal busjes kunnen we kort op de bal spelen qua timing, dus late beslissers kunnen nog altijd bij ons terecht.

Contactgegevens

Adress: Zuidlaan 65/4
9630 Zwalm
tel:0476 92 39 00
E-mail:tim.vereeken@telenet.be
BTW nr:0832063228

Administratieve vragen

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

.
© 2017 Freddy Van Den Bossche. All Rights Reserved. Designed By

Search